Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Mám Edge 1040 a FW.: 21.18 a naštěstí mě se Zory fungují ok mám rychlost a kadenci od Magene, hrudak ten bílý od Garmin a radar Varia RTL515. Když dojedu tak ho max uspimn co vyjdu ze sklepa a až si přenesu vše do connectu tak ji vypinam
Vaše jméno, přezdívka: 
Tomáš

Mám nový Edge teprve chvilku, ale žádné samovolné restarty systému ani odpojování senzorů jsem nezaznamenal. Párkrát se mi místo datové obrazovky MyEdge2 zobrazila pouze bílá obrazovka s nápisem ConnectIQ, ale to jsem vyřešil tím, že jsem si přepnul na klasickou datovou obrazovku. Shodou okolností Garmin měl ten den ráno nějaký výpadek a nefungovala ani mobilní aplikace Connect. Na přímém slunci je viditelnost nového Edge skutečně horší a v extrémním případě jsem na displeji nebyl schopný přečíst vůbece nic. Jako kdyby se Edge změnil v zrcátko a viděl jsem jen jasnou oblohu a na ní mraky. Neměl jsem ale zrovna čas zkoumat, na jakou uroveň je nastaven jas obrazovky. Je možné, že jen v danou chvíli nezafungovala automatická regulace jasu. Celkově jsem s novým Edge spokojený, ale nejsem si jistý, jestli ta vylepšení oproti Edge 1040 opravdu stojí za to. Paradoxně mi zatím dělají větší radost zvuky než vylepšený displej.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pavel Babák

Datová obrazovka s Connect IQ (také My EDGE 2) mi zmizela už také, stejně jako mi v té samé chvíli přestály hrát zvuky a hlasová navigace. Musel jsem restartovat... Ale já používám betu, takže takové chyby jsou samozřejmě očekávatelné. Ale ty restarty, ty jsem měl i s finálkou, než přišla první beta.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Já byl teď s Edge 1050 na pár dnů v Alpách a jezdil přes den a přesto jsem na displeji vždy viděl, kam jedu. Ale oproti Edge 1040 je to v takovém případě fakt o dost horší. Ale jen během, ještě okolo 10. hodiny nebo od 16. hodiny odpoledne už je to úplně na pohodu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek