Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Gym jedu od 20 let. Nikdy sem se neprotahoval. Vždycky se mi za to každej smál. Teď se směju jim. Za to při běhání se po běhu protahuju pokaždé bez toho běh nikdy neskončí :) a před během vždy Běžecká abeceda
Vaše jméno, přezdívka: 
Bubbo

Sauna super, ale bacha. Pokud mate dost treninku tak vyzdimat se kazdej tejden jeste hodinovym saunovanim nemusi bejt ok. Zkuste klidne jen narazove a pouze pokud se citite dobre. Berte saunu jako jeden z nastroju posilovani at uz imunity nebo svalu. Proste jdete jen pokud se citite dobre a klidne i jen dvakrat. Otazka je jestli kazdy muze dat 300kc a jit jen na 15min pak studena sprcha a domu…
Vaše jméno, přezdívka: 
Tom

Já třeba saunu nedávám vůbec. Obecně špatně snáším vedro, vadí mi i běžné letní přímořské počasí. Jsem spíše jarně-podzimní člověk :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

tělo většinou dá samo odpověď co se mu líbí a co už ne :-) .. já osobně se cítím nejlépe v kombinaci silového tréninku, biku,běhu,běžek a plavání v různých intenzitách. Myslím , že tak jako ve stravě je i u pohybu hodně důležitá pestrost a hlavně žádné extrémy :-)
Vaše jméno, přezdívka: 
Radek

Jo, s tím se nedá než souhlasit.
Vaše jméno, přezdívka: 
Larry


Modří vědí :-) Jasně, hodně lidí neví, ale pokud se člověk věnuje sportu a cvičení delší dobu, už má nějakou zkušenost a víc, co mu vyhovuje a co ne. Třeba studenou koupel bych si po cvičení nebo běhu fakt nedával. A protahuju se taky po cvičení, ne před ním.
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin
Zpět na článek