Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Pardon, já vím, že jsem šťoura, ale vyvarovat se pojí s 2. pádem - jich vyvarujete...
Vaše jméno, přezdívka: 
Adrian Monk

Zas takový šťoura nejsi, když si nevšimneš, že tam má "bežci" místo "běžci". Ale v jeho článcích je tolik chyb, že už si na to člověk zvykl.
Vaše jméno, přezdívka: 
Pepa

Běžce jsem upravil taky. Jako v titulku je chyba blbá, ale textů napíšu za týden tolik, že jen genius by v tom nenadělal chyby. Nemůžu každej článek po sobě číst třikrát, to bych nedělal nic jinýho. Je to furt jenom koníček. Něčeho si zpětně všimnu, něco holt zůstane. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, že... A web v tomto rozsahu je světově unikátní, nikdo nic podobného nedělá. A vlastně zadarmo.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

No, ač zdarma, tak prezentuješ něco veřejně, a omluva, že kdo nic nedělá, tak nic nezkazí, je mimo z několika důvodů: Profesionalita: Správná gramatika odráží profesionalitu a pečlivost autora. Srozumitelnost: Gramaticky správný text je snáze čitelný a srozumitelný pro čtenáře. Důvěryhodnost: Chyby v gramatice mohou snížit důvěryhodnost autora a obsahu článku. Respekt ke čtenářům: Správná gramatika ukazuje, že autor respektuje své čtenáře a váží si jejich času. Efektivní komunikace: Správná gramatika pomáhá přesně vyjádřit myšlenky a zamezit nedorozuměním. Vyhnutí se rozptýlení: Gramatické chyby mohou odvádět pozornost od hlavního sdělení článku. Zachování standardů: Autoři pomáhají udržovat jazykové standardy a kvalitu psaného projevu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Alois

Já z toho nic nepopírám a souhlasím. Ale je to můj osobní projekt, nemám k ruce žádného editora ani korektora, a bohužel nemám ani tolik času, abych po sobě všecko třikrát přečetl, vychytal stylistiku a případné překlepy. Jednou web třeba zpoplatním a pak budou prostředky na to jej zprofesionalizovat. Aktuálně tomu dávám svůj fond volného času, protože mě to baví. Tvůj příspěvek má, na rozdíl od mnohých jiných, hlavu patu a já jsem rád, že mám i takové čtenáře, co jen nehází kolem sebe hnůj vidlemi, ale dokážou diskutovat věcně. K věci: Web bude (pokud jde o stylistiku, grapmatiku, překlepy) vždy dobrý jen do té míry, kolik času mu můžu aktuálně dát.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


V pohodě, opraveno. Šťourání není nikdy dost.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

3. Před běháním a po něm se posilněte : Když někdo běhá hned po probuzení, protože pak jde do práce, tak je to složité :) Ale já sem si dohledal od Extrifitu Express Energy Gel a to podle mě úplně bohatě stačí :) Třeba se ale pletu opravte mě kdyžtak :D
Vaše jméno, přezdívka: 
Martin

Myslim si, ze to delas dobre, gely nezatezuji travici system a dodaji energii temer okamzite. Ja vetsinou teda beham na lacno, kdyz jdu behat opravdu brzy rano. A jestlize, to je pohodovy beh v Z1 (coz je u me cca 130t/min, tak mi tak dtaci na behy do 30ti km jen voda.
Vaše jméno, přezdívka: 
Miras

No já bych u aktivit přes dvě hodiny jen na vodu na lačno nevydržel ani omylem... :-) V prvním kopci by mi umřely nohy.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Já když vyrážím hned ráno, obvykle do sebe nějakou velkou snídani nedostanu. A tak používám energetické tyčinky, většinou nějakou kombinaci datlí a oříšků. A pořádně se najím až po aktivitě až v kanclu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek