Komentáře

Přidat komentář



Komentáře k článku

Zpět na článek

Mám garminy od října 2023. Za tu dobu jsem na 450 bodech (5) a to jen chodím a jezdím na kole. Už nemám žádné výškové výzvy, ujít mi zbývá polovina nejdelší trasy. Pokud se účastním výzvy (třeba 175 000kroků za týden) nejsou za ni body, ani, když ji vyhraju. Takže si tam zaklikám jen měsíční výzvy na kroky a kolo a sem tam dostanu něco za spánek. Do dalšího levelu se dostanu snad někdy v dubnu, na ten další už vůbec nemyslím - to už budu v důchodu :-). Za mě by systém bodů potřeboval revizi.
Vaše jméno, přezdívka: 
Traveller_cz

Třeba ta týdenní výzva - by byla fajn, kdyby fungovala nějak s více aktivitami. Např. v zimě jsem většinou končíval na prvních místech (někdy to byl tuhý boj, a opravdu jsem kolikrát v neděli ještě vyrazil "se projít", abych výzvu vyhrál). Ale v létě, kdy místo chůze raději vytáhnu kolo, koloběžku nebo tak něco, tak jsem v krocích za týden beznadějně vzadu (až na pár jedinců, kteří asi nesynchronizují kroky vůbec a mají čistou nulu). Kdyby to třeba kombinovalo aktivní minuty, nebo kilometry / aktivitu (např. 1km chůze = 10km na kole), tak by to bylo zas víc motivující...
Vaše jméno, přezdívka: 
lennyd

Souhlas, melo by to byt komplexnejsi. Stejne tak nechapu, proc treba do turistiky nemuze byt zapocitana chuze, to mi hlava nebere. Melo by to byt nastavene tak, ze kdyz clovek vykonava nejakou aktivitu, ktera neni primo ve vyzve, tak to pripojit k nejake stavajici vyzve, jestlize je to mozne.
Vaše jméno, přezdívka: 
Miras

A prave proto je tam ta ruznorodost..Je jednoduche rict nebeham a nechodim...Ale motivace je vybehnout a jit se projit, kdyz zrovna nejedu na kole nebo neplavu...A pak je to celkem zahul to vse postihat..
Vaše jméno, přezdívka: 
Jirka

Nicméně i když by člověk dělal všecko, ty výzvy jsou furt stejné a nepřizpůsobují se levelu konkrétního člověka.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem


Neběhám ze zdravotních důvodů, je to prosté.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem

Mě to docela motivovalo, ale mrzí mě nastavené limity, už nemám body za výzvu, lze jen 250x, takže je po motivaci z velké části. Mám úroveň 7 a chtějí po mě dvojnásobek bodů, což je dalších 1000, to je na roky, když výzvy už nedávají po 250 body.... tohle nedořešili.
Vaše jméno, přezdívka: 
Zdenek

Výzvu si môžeš dať aj sám. Takže je to hlúposť. A umelo nazbierané body. Mali by u nich byť prísnejšie pravidlá a na druhú stranu napr oceniť aj druhé, tretie miesto. Ak je vo výzve určitý počet ľudí a má aj určitú náročnosť.
Vaše jméno, přezdívka: 
Silvester

Jak si výzvu můžu vytvořit sám? Abych mohl výzvu zadat, musím někoho pozvat, bez toho mě to dál nepustí. Chtěl jsem si takto nahradil cíle, abych je mohl mít přehledně na domácí obrazovce, ale to nejde.
Vaše jméno, přezdívka: 
Milan

Tak to jsme na tom podobne, lvl7 a do lvl8 dlouha cesta. Nastesti z tech odznaku, co lze ziskat 250x mam vetsinou cca 50x. Takze tam mam jeste dost rezervu.
Vaše jméno, přezdívka: 
Miras

No, je to tak - ze začátku tu nějaká motivace, ale čím vyšší úroveň, tím víc to postrádá smysl.
Vaše jméno, přezdívka: 
Život s Garminem
Zpět na článek